Betpost

Το αποτέλεσμα της μιας βραδιάς

Το αποτέλεσμα της μιας βραδιάς
Δύο αουτσάιντερ από το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

- Η Μίλαν επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό από μόνο του προκαλεί τεράστιο ενθουσιασμό σε ένα κλαμπ που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη διοργάνωση. Βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση. Η μοναδική της ήττα από την αρχή της σεζόν ήταν στο «Ανφιλντ» πριν από δύο εβδομάδες για την πρεμιέρα των ομίλων, σε ένα ματς στο οποίο έφτασε τη Λίβερπουλ στα όριά της και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

- Απέναντι σε μια σταθερά προβληματική Ατλέτικο, που το Σάββατο ηττήθηκε από τη μέχρι πρότινος ουραγό της LaLiga, Αλαβές, η κόντρα του φαβορί έρχεται σε πρώτο πλάνο. Παρότι ο Ζλάταν είναι ακόμα στα πιτς. Ο Σιμεόνε ψάχνει να βρει την ομάδα. Ο Γκριζμάν ακόμα δεν έχει, όχι γκολ, ούτε καν τελική on targe. Η αμυντική λειτουργία των «ροχιμπλάνκος» στις στατικές μπαλιές είναι για κλάματα και προκάλεσε την αντίδραση του Αργεντινού, τόσο κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα όσο και μετά στη συνέντευξη Τύπου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος κινείται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και με τη σχετική κάλυψη στο ασιατικό 0, που είναι ακριβώς το ίδιο στοίχημα με το draw no bet, αλλά στις περισσότερες εταιρίες προσφέρεται σε καλύτερες αποδόσεις, αφού «κουμπώνει» χαμηλότερη γκανιότα, είναι η επιλογή μου.

- Στο μεγάλο ματς του τριημέρου, που άνετα θα μπορούσε να είναι και το ζευγάρι του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ τον Μάιο, η Παρί φιλοξενεί τη Σίτι. Οτι η Σίτι αυτή τη στιγμή είναι μια πανέτοιμη ομάδα, μια ομαδάρα που τα κάνει όλα βάσει σχεδίου, ενώ η Παρί ακόμα όχι, είναι πασιφανές.

  • Αλλά εμείς δεν ψάχνουμε αυτό, το ποιος είναι καλύτερος γενικώς και αορίστως. Ψάχνουμε το αποτέλεσμα της μιας βραδιάς. Και αυτά τα μεγάλα ματς πολλές φορές κρίνονται στις λεπτομέρειες, στις στιγμές και ενίοτε στην κλάση των επιθετικών. Με τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ, δεν θέλει και πολύ. Ιδιο ποντάρισμα με παραπάνω, δηλαδή άσος με την εξαίρεση της ισοπαλίας στο 2.15.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0