Basket Talk

Μπαρτζώκας - Παπανικολάου: «Αφιερωμένη η νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

Μπαρτζώκας - Παπανικολάου: «Αφιερωμένη η νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Παπανικολάου αφιέρωσαν τη νίκη επί της Άλμπα στα θύματα της Θύρας 7.

Η 8η Φεβρουαρίου αποτελεί μία «μαύρη» επέτειο για τον Ολυμπιακό και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου, να αφιερώνουν τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στα θύματα της Θύρας 7. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όπου παίζουμε έχουμ στήριξη. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό, είναι η επέτειος της Θύρας 7 που χάσαμε 21 φίλους της ομάδας. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη τους.

Ελέγξαμε το παιχνίδι για 3 περιόδους μέσα από την άμυνά μας. Είναι σημαντικό να τελειώνουμε με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας ήταν πολύ σοβαροί. Δεν υποτιμούμε τα παιχνίδια εδώ γιατί είχαμε αρκετές δυσκολίες παλιότερα

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε:

«Είναι μια μέρα  μνήμης για τον σύλλογο και από εκεί ξεκινούν όλα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Θύρας 7, η σκέψη μας είναι και στην Τουρκία και Συρία με τους σεισμούς και όσα έγιναν εκεί. Αυτά είναι τα σημαντικά και όχι τα παιχνίδια.

Η συγκέντρωση ήταν το κλειδί. Η Άλμπα μπορεί να είναι τελευταία, αλλά είναι καλή ομάδα με υψηλό τέμπο. Στο 2ο δεκάλεπτο μας μείωσαν όταν χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και έπρεπε να προσέξουμε.

Αναποδιές συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Και οι δύο είναι πολύ βασικοί παίκτες. Όταν λείπουν χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια και θέληση από όλους για να πάρει τις νίκες η ομάδα.

Πρέπει να κρατάμε σαν παίκτες υψηλά στάνταρ γιατί στο τέλος κρίνεται η χρονιά. Αν πιστέψουμε ότι έχουμε κερδίσει κάτι τότε μπορεί να καταστραφεί η χρονιά.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0