Basket Talk

Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Μπρουκς και Μίτσελ: «Βρώμικος παίκτης, πρέπει να τιμωρηθεί»

Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Μπρουκς και Μίτσελ: «Βρώμικος παίκτης, πρέπει να τιμωρηθεί»
Μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε Ντόνοβαν Μίτσελ και Ντίλον Μπρουκς.
Οι Καβαλίερς υποδέχθηκαν τους Γκρίζλις και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 128-113, όμως μετά από αυτό το ματς, η όλη συζήτηση έγινε για μία φάση στα μισά της τρίτης περιόδου. 

Την ώρα που το σκορ ήταν 81-76 υπέρ των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι χάσανε μία επίθεση με τον Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος έπεσε στο παρκέ την ώρα που σούταρε. Κατά την πτώση του φαίνεται πως χτύπησε τον Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος νευρίασε, του πέταξε την μπάλα με δύναμη. 

Τη συνέχεια λίγο πολύ μπορεί να τη φανταστεί κανείς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μαζεύονται γύρω τους και να ακολουθεί ένα... χάος.

«Όλοι ξέρουμε πως ο Μπρουκς είναι βρώμικος παίκτης. Αυτός είναι! Έχουμε δει πολλές φορές πια να κάνει τέτοια πράγματα. Εμείς έχουμε την κόντρα μας εδώ και χρόνια, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο ΝΒΑ. Πρέπει η λίγκα να κάνει κάτι. Αυτά που κάνει είναι μ@@@ιες! Είναι άλλο το trash talking που κάνουν ο Μοράντ, ο Μπέιν ή ο Τζάκσον, αυτό δεν μας πειράζει, έχουμε συνηθίσει. Όμως όταν ο άλλος σε χτυπά ύπουλα, γίνεσαι έξαλλος. Πρέπει να τιμωρηθεί», ήταν τα λόγια του Μίτσελ μετά το ματς.



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0