Basket Talk

Μπόσκοβιτς: «Ίσως οι παίκτες να μην πίστεψαν στη νίκη»

Μπόσκοβιτς: «Ίσως οι παίκτες να μην πίστεψαν στη νίκη»
Στην παθογένεια που τείνει να γίνει συνήθεια του Παναθηναϊκού να ξεκινάει νωθρά τους αγώνες στάθησε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Μαδρίτη ο Γκόραν Μπόσκοβιτς
Ο Παναθηναϊκός άργησε και πάλι να ξυπνήσει και ως εκ τούτου γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Στο γεγονός αυτό στάθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς, Γκόραν Μπόσκοβιτς στην κάμερα της NOVA: 

«Ίσως οι πάικτες δεν πίστεψαν ότι μπορούν να κερδίσουν μέσα στη Μαδρίτη. Πριν από το τζάμπολ του αγώνα είπαμε για το πλάνο μας. Μπήκαμε σοφτ στο παιχνίδι χωρίς ενέργεια και στις δύο πλευρές. Δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε στην Ρεάλ. Δεν λειτουργήσαμε σωστά σε κανένα σημείο του παρκέ και δεν μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν σοφτ και όταν παίζεις με αυτό τον τρόπο είναι δύσκολο να κερδίσεις» είπε στο κατά πόσο θεωρεί ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πίστεψαν ποτέ στη νίκη και συμπλήρωσε για τη νωθρότητα που υπήρξε και πάλι στο πρώτο μέρος. 

«Είναι απαράδεκτο, δεν γίνεται να χρειαζόμαστε μια σπίθα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό έτσι. Δεν γίνεται να αφήνουμε τους αντιπάλους μας να παίρνουν ρυθμό και προβάδισμα και εμείς να ψάχνουμε μια σπίθα για να διεκδικούμε ένα παιχνίδι».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0