Basket Talk

Πάρις Λι: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ξεκινάμε τόσο νωθρά»

Πάρις Λι: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ξεκινάμε τόσο νωθρά»
Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, Πάρις Λι μίλησε για το κακό ξεκίνημα του των «πρασίνων», το οποίο δεν έριξε στην ενδεχόμενη ηττοπάθεια και παραδέχτηε πως δεν μπορεί να εξηγήσει το λόγο που οι «πράσινοι» μπάινουν τόσο νωθρά στο παρκέ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο γκαρντ του Παναθηναϊκού:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι αρχίσαμε νωθρά και πάλι. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα συνέχεια. Είχαμε πει ότι πρέπει να μπαίνουμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά. Εγώ σκέφτομαι πως μπορώ να κερδίσω απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία» είπε για το κατά πόσο πιστεύει ότι οι «πράσινοι» δεν πίστεψαν εξ΄αρχής ότι μπροούσαν να κερδίσουν τη Ρεάλ και πρόσθεσε.

«Δεν βρίσκω εξήγηση γιατί μπαίνουμε στο παρκέ τόσο νωθροί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις γι αυτό. Πάντα βάζουμε τον εαυτό μας σε μια τρύπα και δεν δίνουμε κάποια ευκαιρία από την αρχή.

Βγήκαμε και παίξαμε με περισσότερο πάθος. Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά. Παίξαμε σκληρά επιστρέψαμε στο παιχνίδι αλλά μετά τα σουτ δεν μπήκαν. Δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο φινάλε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0