Basket Talk

«Καταπράσινος» Αγραβάνης με φωτογράφο τον Παππά!

«Καταπράσινος» Αγραβάνης με φωτογράφο τον Παππά!
Ο Δημήτρης Αγραβάνης για πρώτη φορά στα χρώματα του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Παππά σε ρόλο... φωτογράφου!
Στα «πράσινα» του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Αγραβάνης με κάθε... επισημότητα, μετά την ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Τρίτης (31/01).

Την Τετάρτη (01/02) ο Δημήτρης Αγραβάνης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα (ατομική, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην Ισπανία λόγω των ματς στη Euroleague) και ο Νίκος Παππάς «εκτέλεσε» χρέη φωτογράφου, δημοσιεύοντας στα social media ένα βίντεο, κι εμμέσως, την πρώτη φωτογραφία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του συλλόγου στα χρώματα του «τριφυλλιού»!

agra.jpg

Όσο για τη λεπτομέρεια που κάνει τη φωτογραφία ακόμη πιο... ιδιαίτερη; Το μπαταρισμένο δεξί χέρι στον καρπό όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτοτραυματίστηκε ο Αγραβάνης όταν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της προηγούμενης ομάδας του, του Περιστερίου, κόντρα στην ΑΕΚ εκνευρισμένος μετά από ένα φάουλ που χρεώθηκε βάρεσε μπουνιά στις διαφημιστικές πινακίδες/led με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνουν πολλά ράμματα στο χέρι. Ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων και αγώνων για περίπου μία εβδομάδα...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0