Basket Talk

Παπανικολάου: «Τα κάναμε όλα σωστά» - Κάνααν: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

Παπανικολάου: «Τα κάναμε όλα σωστά» - Κάνααν: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»
Ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο ματς, με τον Αϊζάια Κάνααν να συμφωνεί πως όλα ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Ο Ολυμπιακός, σε μία ακόμα απολαυστική εμφάνιση συνέτριψε για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν την Φενέρμπαχτσε με 93-73 στην Πόλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου μετά το παιχνίδι στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά της ομάδας, η οποία έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

 «Εκει που όλα μέτρησαν ήταν όταν κάναμε κάποια πράγματα όταν μας πλησίασαν και αντιδράσαμε. Γενικά τα κάναμε όλα σωστά σε όλο το ματς.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας. Απολαμβάνουμε τις νίκες μας. Μια θα σκοράρω εγώ, μια ο Βεζένκοφ, δεν έχει σημασία. Μας έλειψε ο Σλούκας σήμερα», είπε ο Παπ.

Από την πλευρά ο έτερος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά, Αϊζάια Κάνααν ανέφερε: «Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Από πλευράς μου έκανα αυτό που έπρεπε. Όταν έπαιρνα τη μπάλα σκόραρα και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή και τη νίκη μας που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0