Basket Talk

Συναγερμός με Σλούκα στον Ολυμπιακό. Μπαρτζώκας: «Ένιωσε τσίμπημα, μάλλον δεν είναι σοβαρό»

Συναγερμός με Σλούκα στον Ολυμπιακό. Μπαρτζώκας: «Ένιωσε τσίμπημα, μάλλον δεν είναι σοβαρό»

Ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Σλούκα να αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να μην μπορεί να συνεχίσει. Καθησυχαστικός ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στον Ολυμπιακό, καθώς είδε τον Κώστα Σλούκα να χτυπά στον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας πόνους στη μέση. Ο Έλληνας γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ζήτησε άμεσα αλλαγή και έφυγε για τα αποδυτήρια με τον γιατρό της ομάδας, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην αναμέτρηση.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική απουσία για τους Πειραιώτες, οι οποίοι σίγουρα αναμένουν εναγωνίως τη διάγνωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Σλούκα, ιδίως με την «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί στη EuroLeague και τις αναμετρήσεις απέναντι σε Φενέρμπαχτσε (εκτός) και Αναντολού Εφές (εντός).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ωστόσο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ήταν καθησυχαστικός, αναφέροντας πως κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως ο παίκτης ένιωσε ένα τσίμπημα στη μέση και γι' αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει. Ο Σλούκας θα κάνει εξετάσεις το Σάββατο, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0