Basket Talk

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το BN Sports βρίσκεται στο ΣΕΦ! (photos/video)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το BN Sports βρίσκεται στο ΣΕΦ! (photos/video)
Το BNSports βρίσκεται στο ΣΕΦ και σας μεταφέρει ήχο και εικόνα από το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της φετινής Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Κατάμεστο αναμένεται αν είνα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Ντουέιν Μπέικον δεν κατάφερε να χριστεί ήρωας για τους φιλοξενούμενους και έτσι το σερί του Ολυμπιακού, συνεχίζεται.
O Φαλ έδωσε... αέρα 5 πόντων στους γηπεδούχους, ο Ράντονιτς σχεδιάζει σχέδιο απόδρασης και ο κόσμος του ΣΕΦ δίνει το δικό του στίγμα!
Κρίσιμο καλάθι του Σάσα Βεζένκοφ με την ελληνική «μητέρα των μαχών» να οδεύει προς τη λήξη της.
Ο Νίκος Παππάς δεν λέει να... καθίσει κάτω στην τέταρτη περίοδο. Ο γκαρντ των «πρασίνων» τα έχει βάλει με τους διαιτητές για κάποιες αποφάσεις τους και ο κόουτς Ράντονιτς δείχνει να συμφωνεί μαζί του.
Ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς Βασίλη Σπανούλη γίνεται; Δεν γίνεται είναι η απάντηση και ο νυν προπονητής του Περιστερίου βρίσκεται στις κερκίδες του ΣΕΦ, συνοδευόμενος από τον GM της ομάδας των Δυτικών προαστών, Γιώργο Τσιάρα και τους γιους του.
5748789.jpg

Όταν βέβαια έγινε αντιληπτός ο Kill Bill, το φαληρικό γήπεδο σείστηκε.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, Ντέγιαν Ράντονιτς και Νίκος Παππάς δεν συμφώνησαν με την υπόδειξη των διαιτητών να στείλουν τον Κώστα Παπανικολάου στις βολές.
Αν και δεν βρίσκοντα στην 12αδα των «πρασίνων», Νίκος Παππάς και Μάριους Γκριγκόνις κάθονται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ζώντας μάλιστα πολύ έντονα το παιχνίδι.
Και ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο φαληρικό γήπεδο.
5748811.jpg

Το τρίποντο του Αζάια Κάαναν με τη λήξη της πρώτης περιόδου έβαλε... φωτιά στο ΣΕΦ και οι Λευτέρης Μαντζούκας-Ντέρικ Ουίλιαμς προσπαθούσαν να βρουν λύση όυτως ώστε ο Αμερικανός να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος.
Αυτούς που έχουν τιμήσει τη φανέλα σου όσο λίγοι, δεν τους ξεχνάς. Αποτελούν τους ζωντανούς «θρύλους» της ομάδας και ο Μίλαν Τόμιτς είναι ένας από αυτούς. Η πάλαι ποτέ δόξα των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στο ΣΕΦ και ο κόσμος του Ολυμπιακού τον καταχειροκρότησε.
Φαντασμαγορική ήταν η παρουσίαση των παικτών του Ολυμπιακού!
Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκε το φαληρικό γήπεδο τους παίκτες του Παναθηναϊκού μόλις πάτησαν παρκέ για το καθιερωμένο ζέσταμα.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για το σημερινό ντέρμπι αν και 30 και πλέον λεπτά πριν την εναρξή του, απείχε αρκετά ακόμα από το κατάμεστο.
Χωρίς προβλήματα έφτασε η αποστολή των «πρασίνων» δύο ώρες περίπου πριν την έναρξη του παιχνιδιού!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0