Basket Talk

Ουίλμπεκιν: «Συναγερμός» στη Φενέρμπαχτσε - Τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος! (video)

Ουίλμπεκιν: «Συναγερμός» στη Φενέρμπαχτσε - Τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος! (video)
Στα... κόκκινα βρίσκονται άπαντες στο «στρατόπεδο» της Φενέρμπαχτσε βλέποντας τον Σκότι Ουίλμπεκιν να τραυματίζεται λίγο πριν το τέλος του ματς με την Γαλατασαράι και να αποχωρεί από το παρκέ, υποβασταζόμενος.
Νίκη «διά πυρός και σιδήρου» για την αρμάδα του Δημήτρη Ιτούδη στη... μάχη των ελληνικών πάγκων (Γαλατασαράι του Πιστιόλη). Μπορεί η Φενέρ να κέρδισε το παιχνίδ, παρά ταύτα έχασε τον Σκότι Ουίλμπεκιν με τραυματισμό στα τελευταία λεπτά και όπως είναι φυσιολογικό, άπαντες στην Πόλη κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Δύο λεπτά και έξι δευτερόλεπτα λοιπόν πριν τη λήξη του απιχνιδιού και με τη Φενέρμπαχτσέ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 92-81, ο πολιτογραφημένος Τούρκος σταρ, επιχείρησε ένα ντράιβ από τον άξονα. Ο Ουίλμπεκιν έχασε την ισορροπία του, με το αριστερό του πόδι όπως φαίνεται και στο βίντεο, να «κολλάει» στο παρκέ. Αυτό είχε ως συνέπεια μία άτσαλη πτώση, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην μπορεί να το πιστέψει και να τραβάει τα μαλλιά του, βλέποντας τον παίκτη του να αποχωρεί υποβασταζόμενος.
Τις προσεχείς ώρες αναμένονται οι εξελίξεις για τη σοβαρότητα ή όχι του τραυματισμού του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0