Basket Talk

Μαμά Πάρις Λι: «Τον ονόμασα Πάρις γιατί ήμασταν φτωχοί και δεν θα μπορούσαμε να πάμε ποτέ στο Παρίσι»!

Μαμά Πάρις Λι: «Τον ονόμασα Πάρις γιατί ήμασταν φτωχοί και δεν θα μπορούσαμε να πάμε ποτέ στο Παρίσι»!
Πρώτα έκλεψε την παράσταση με το ταμπεραμέντο και τους πανηγυρισμούς της και μετά συγκίνησε με τα λόγια της μιλώντας στα κανάλια Novasports.
Ο λόγος για τη μητέρα του Αμερικανού γκαρντ του Παναθηναϊκού Πάρις Λι η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει μαζί με τον γιό της την Ημέρα των Ευχαριστιών, την Πέμτπη 24 Νοεμβρίου.

Η... μαμά Λι φορούσε ένα κατάλευκο φούτερ που έγραφε επάνω Paris Lee Mom, πανηγύριζε με την ψυχή της όχι μόνο τα καλάθια του... κανακάρη της αλλά και των συμπαικτών του και στο φινάλε του αγώνα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Playmakers της Nova όπου ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ Δώρα Παντέλη και Δημήτρη Καρύδα γιατί ονόμασε τον γιό της "Πάρις" (Paris).

"Όταν ήμουν έγκυος ήμασταν φτωχοί και έβλεπα στην τηλεόραση τη Γαλλία και το Παρίσι και πάντα έλεγα ότι θέλω να πάω στο Παρίσι. Δεν ήξερα καν αν το παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι αλλά αποφάσισα να ονομάσω το παιδί Πάρι ανεξάρτητα από το φύλλο γιατί δεν ήξερα αν θα είχα την ευκαιρία να πάω ποτέ στο Παρίσι". Δείτε και το σχετικό απόσπασμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0