Basket Talk

Ουόκαπ: «Να παίξουμε όλοι καλή άμυνα και να μην υπερβάλουμε»

Ουόκαπ: «Να παίξουμε όλοι καλή άμυνα και να μην υπερβάλουμε»
Εν συνεχεία των δηλώσεων του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Τόμας Ουόκαπ έδωσε την δίκή του οπτική αναφορικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στην δεύτερη σεζόν του στον Πειραιά κερδίζει την καρδιά τόσο του προπονητή του όσο και του κόσμου. Στην συνέντευξη τύπου ενόψει της μάζης των «ερυθρόλευκων» με την «ομάδα του λαού», μίλησε για τα όσα πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του για να πετύχουν ακόμη μία κομβική νίκη ενόψει της ευρωπαϊκής συνέχειας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ξέρουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική. Η Μακάμπι είναι πολύ ταλαντούχα και αθλητική ομάδα, για αυτό και θεωρώ πως εμείς θα πρέπει να “πιάσουμε” το ρυθμό. Αν το κάνουμε όλα θα πάνε καλά. Γιατί αν τους αφήσεις να παίξουν ελεύθερα, ειδικά μέσα στην έδρα τους, το έργο σου γίνεται αυτομάτως πιο δύσκολο».

Για την άμυνα που θα χρειαστεί να παίξει: «Δεν είμαι μόνο εγώ. Όλοι μας θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Σε κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας ισχύει αυτό. Δεν υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να πεις “δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καλοί απόψε”. Σε κάθε ματς πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις καλή άμυνα».

Αναφορικά με τα κλειδιά για την επιτυχία: «Να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Να μην υπερβάλουμε. Να εκτελέσουμε τις εντολές του κόουτς, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0