Basket Talk

Μεσίνα: Δημόσιο «άδειασμα» με βαριές εκφράσεις κατά των Πάνγκος και Ντέιβις!

Μεσίνα: Δημόσιο «άδειασμα» με βαριές εκφράσεις κατά των Πάνγκος και Ντέιβις!

Δεν... μάσησε τα λόγια του ο Έτορε Μεσίνα, που ουσιαστικά «έδειξε» τους Κέβιν Πάνγκος και Μπράντον Ντέιβις ως τους κύριους υπεύθυνους για την άσχημη πορεία της Αρμάνι Μιλάνο μέχρι τώρα στην EuroLeague, μετά και την ήττα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Αρμάνι σχετικά με τα δύο «ακριβά» μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού που δεν αποδίδουν όπως περίμενε για την ομάδα του: 

«Ο Πάνγκος και Ντέιβις είναι οι κορυφαίες μας προσθήκες του φετινού καλοκαιριού. Δεν παίζουν καλά και θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε να παίξουν καλύτερα. Τους έφερα στην ομάδα και τους εμπιστεύτηκα απόλυτα. Θέλω να τους βοηθήσω, αλλά είναι πολύ σημαντικό και εκείνοι να βοηθήσουν τους εαυτούς τους», είπε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Ο πρώτος σημαντικός κανόνας της ζωής όταν τα πράγματα πηγαίνουν σκ@τ@ είναι να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Εάν πάντα περιμένεις από κάποιον άλλον να σταματήσει τον ανεμιστήρα, τότε γεμίζει σκ@τ@ το πρόσωπό σου. Ζητώ συγγνώμη για την ειλικρινή γλώσσα μου. Γι’ αυτό, θα πρέπει να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και όλους μας εδώ για να τους βοηθήσουμε». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0