Basket Talk

Νέο «χτύπημα» Καρακατσούνη κατά ΕΟΚ

Νέο «χτύπημα» Καρακατσούνη κατά ΕΟΚ

Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του και αφού δεν είδε...χαΐρι με την επιστολή του προς την ΕΟΚ, πέρασε στο δεύτερο στάδιο. Εκείνο της αίτησης προς την Ομοσπονδία για τη χορήγηση των πρακτικών-συσκέψεων  περί κριτηρίων επιλογής των μελών της επιτροπής και για το κάλεσμα και τον ορισμό των παρατηρητών για την ελληνική λίγκα.

Όπως είχε διαμηνύσει στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο BN Sports λίγες μέρες μετά την επιστολήτου στην ΕΟΚ περί αποκλεισμού του από τα όργανα διαιτησίας, ο πρώην διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης, οδεύει προς τη... νομική οδό για να του δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις που ζήτησε αλλά απάντηση δεν πήρε ποτέ.

Έτσι, προχώρησε σε αίτηση προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αλλά και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να του χορηγηθούν τα πρακτικά των αποφάσεων-συσκέψεων για την τοποθέτηση των μελών της ΚΕΔ-ΕΟΚ για τις αγωνιστικές περιόδους 2021-22 και 2022-23, όπως επίσης και τα κριτήρια επιλογής αυτών. Δεν έμεινε εκεί βέβαια αλλά ζήτησε επίσης να του γνωστοποιηθούν και τα κριτήρια με τα οποία προτάθηκε από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας ο κ. Μπήτης Δημήτριος στη FIBA για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο FIBA Clinic. Τέλος, ζήτησε με επίσημο έγγραφο να του γίνουν γνωστά και τα κριτήρια με βάση τα οποία αποφάσισαν ΕΟΚ και ΚΕΔ να καλέσουν και να ορίσουν τους παρατηρητές του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αλλά και την επόμενη.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0