Basket Talk

Πάρις Λι: «Το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Μάικ Τζέιμς»

Πάρις Λι: «Το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Μάικ Τζέιμς»

Όσα ανέφερε ο Πάρις Λι ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μονακό για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα από την Άλμπα Βερολίνου με 94-65 και στρέφει το ενδιαφέρον του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο πόιντ γκαρντ των πράσινων, Πάρις Λι στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τεράστια ποιότητα του πρώην συμπαίκτη του Μάικ Τζέιμς ενώ έστειλε και μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο της Άλμπα Βερολίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρις Λι: «Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες»

Κλείνοντας θέλησε να στείλει ένα μήνυα στους φιλάθλους που υποστήριξαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Alba Berlin: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0