Basket Talk

Γουόριορς: Τα τεράστια δαχτυλίδια 16 καρατίων με την «μυστική» πόρτα (video)

Γουόριορς: Τα τεράστια δαχτυλίδια 16 καρατίων με την «μυστική» πόρτα (video)
Οι Γουόριορς πριν τον αγώνα πρεμιέρας κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2022. Κάθε ένα από αυτά είχε μία ιστορία και μία μυστική πόρτα, με όσους τα είδαν να μένουν εντυπωσιασμένοι.
Κάθε χρόνο τα δαχτυλίδια που δίνονται στους πρωταθλητές του NBA γίνονται θέμα συζήτησης, καθώς πάντα το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Το ίδο συνέβη και φέτος, με τους παίκτες των Γουόριορς να παραλαμβάνουν τα δικά τους για την κατάκτηση του τίτλου την περσινή σεζόν.


Τα δαχτυλίδια που έλαβαν οι παίκτες των Γουόριορς είναι 16 καρατίων, όσες και οι νίκες που χρειάστηκε να κάνουν για να φτάσουν στον τίτλο. Υπάρχει μία αναλογία .91 καρατίων λευκού διαμαντιού, η οποία παραπέμπει στο ποσοστό του 91% για τα ροζ φύλλα που συγκεντρώθηκαν στην post season εντός έδρας.

Όπως αποκάλυψε το ESPN σε κάθε ένα δαχτυλίδι κρύβεται και μία ιστορία που βρίσκεται πίσω από μία μυστική πόρτα! Πιο συγκεκριμένα, στο δαχτυλίδι κάθε παίκτη, πάνω από την γέφυρα, η οποία έχει δημιουργηθεί από 43 μικρά διαμάντια, όσοι και οι πόντοι του Στεφ Κάρι στο  Game 4 των τελικών κόντρα στους Σέλτικς, υπάρχει μία μυστική πόρτα, την οποία αν κάποιος την ανοίξει θα βρει από πίσω τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τους Γουόριορς!

Συνολικά φτιάχθηκαν 65 δαχτυλίδια. Κάθε ένα από αυτά χρειαζόταν 40-50 ώρες δουλειάς και εφτά διαφορετικούς τεχνίτες για να δημιουργηθεί!

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0