Basket Talk

Αβέβαιο το μέλλον του Ντόρσεϊ στους Μάβερικς

Αβέβαιο το μέλλον του Ντόρσεϊ στους Μάβερικς
Η παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στους Ντάλας Μάβερικς κρίνεται εξαιρετική αβέβαιη, τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Το εγχείρημα της επιστροφής στο NBA ήταν εξ' αρχής δύσκολο για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και καθώς φαίνεται, το ενδεχόμενο να «κοπεί» μοιάζει πολύ πιθανό. Άλλωστε, με το two-way συμβόλαιο που υπέγραψε, θα αγωνιζόταν το πολύ σε 50 παιχνίδια στο NBA και τα υπόλοιπα στη G-League, αν οι Μάβερικς μετέτρεπαν το συμβόλαιό του σε κανονικό.

Εν τέλει, σύμφωνα με πληροφορίες του eurohoops.net, ο Ντόρσεϊ ίσως «κοπεί» και μείνει ελεύθερος, ακριβώς μετά την έναρξη της σεζόν στο NBA. Πρόκειται για μία εξέλιξη άρρηκτα συνδεδεμένη, με την περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο και την προσπάθεια απόκτησής του από τους Μάβερικς.

Σε περίπτωση που όντως «κοπεί», θα λάβει αποζημίωση ίση με το συμβόλαιό του και θα έχει δύο επιλογές: είτε να ψάξει συμβόλαιο στη G-League αρχικά, κι έπειτα να αναζητήσει 10ημερο ή μηνιαίο στο NBA, είτε να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Αν επιλέξει τον δεύτερο «δρόμο», βέβαια, γνωρίζει πως το συμβόλαιο που θα λάβει, δεν θα βρίσκεται στο ίδιο ύψος με αυτά, τα οποία του προσφέρθηκαν το καλοκαίρι από Φενέρμπαχτσε (1,5 εκατ. ευρώ) και Ολυμπιακό (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0