Basket Talk

Ράντονιτς: «Οι χαμένες βολές και κάποιες λανθασμένες αποφάσεις μας στοίχισαν»

Ράντονιτς: «Οι χαμένες βολές και κάποιες λανθασμένες αποφάσεις μας στοίχισαν»

Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στάθηκε μετά το ματς, ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντινιτς μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Euroleague, 71-68 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος κόουτς: 

Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς. «Στο φινάλε είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τα καταφέραμε», αρχικά και πρόσθεσε αφού έδωσε συγχαρητήρια στη Ρεάλ. «Παίξαμε καλά στην άμυνα αφού κρατήσαμε μία ποιοτική ομάδα με πολύ ταλέντο σαν τη Ρεάλ στους 71 πόντους. Όμως οι 10 χαμένες βολές και κάποιες κακές αποφάσεις μας στο φινάλε μας στοίχισαν», τόνισε. «Όπως είπα και στους παίκτες ξεκινήσαμε έναν μαραθώνιο και πλέον κοιτάμε το ματς με τον Άρη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι σε φόρμα και το καταλαβαίνω ενώ μας έλλειψε ο Ουόλτερς. Χρειάζεται υπομονή και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και να βελτιωνόμαστε». Όσο για τα χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του είπε πως «υπάρχουν πολλά που μπορούμε να συζητήσουμε» και κατέληξε λέγοντας πως «κόντρα στη Ρεάλ πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα καλά για να κερδίσεις. Σίγουρα έχουμε προβλήματα που πρέπει να βελτιώσουμε για τη συνέχεια».

Ο προπονητής της Ρεάλ από την άλλη, Τσους Ματέο, αποθέωσε τον Έντι Ταβάρες λέγοντας πως «έκανε τη διαφορά αμυντικά» και αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό είπε: «Προσπαθεί να χτίσει μία νέα ομάδα να βρει τα πατήματά του. Έλλειψε ο Ουόλτερς στον μεταξύ μας αγώνα, σίγουρα είναι μία καλή ομάδα που πέρυσι υπέφερε αλλά φέτος θα είναι διαφορετική ειδικά στο ΟΑΚΑ» ενώ για την ομάδα του είπε πως «Θέλουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα όπως ο Χεζόνια, ο Μούσα και ο Κορνελί να μπουν στο στυλ του παιχνιδιού μας».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0