Basket Talk

ΠΣΑΚ: Κάθετα αντίθετο το ΔΣ στην αύξηση των ξένων της Basket League

ΠΣΑΚ: Κάθετα αντίθετο το ΔΣ στην αύξηση των ξένων της Basket League
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΚ σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης των ξένων στην Basket League. 
Όπως αναμενόταν ο ΠΣΑΚ είναι κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο αύξησης των ξένων από έξι στους επτά στην Basket League, ένα σενάριο το οποίο μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην εφαρμογή του

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβόμενων Καλαθοσθαιριστών: 

«Για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, να παραμείνουν ως φήμες...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΣΑΚ

"Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει να είναι ενάντια σε ενδεχόμενη αύξηση των ξένων στα ρόστερ των ομάδων της Α1. Μια τέτοια κίνηση, όχι μόνο δεν θα φέρει τον κόσμο στα γήπεδα αλλά θα απομακρύνει και αυτόν που ήδη υπάρχει."

ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΣΑΚ

"Εμείς κάνουμε προσπάθειες τόσα χρόνια να μειωθούν οι ξένοι στο πρωτάθλημα της Α1 και τώρα ακούμε για αύξηση. Είναι παράλογο!"

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ - Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΣΑΚ

"Η ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ, δεν γίνεται με αύξηση των ξένων. Πως μπορεί να γίνει με τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές αφανισμένους;"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΣΑΚ

"Τόσες ημέρες μιλάμε για το ισπανικό μοντέλο και να παραδειγματιστούμε. Το μόνο σιγουρο είναι, πως με αύξηση των ξένων, δεν γίνεται!"

ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΣΑΚ

"Μία ενδεχόμενη αύξηση των ξένων θα βλάψει το ελληνικό μπάσκετ. Πως θα δώσει κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ;"

ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΑΜΙΑΣ ΠΣΑΚ

"Πρέπει να αφήσουν όλοι τα προσωπικά τους συμφέροντα και να κοιτάξουν μόνο το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Όσοι επιθυμούν αύξηση των ξένων, το μόνο σιγουρο είναι, πως δεν θέλουν το καλό του ελληνικού μπασκετ."

ΆΚΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ - ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΣΑΚ

"Νομίζω πως όλοι οι φορείς πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν τι είναι το καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ. Να αντισταθούν σε οποιαδήποτε πίεση δέχονται από τις ομαδες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0