Basket Talk

Ο Παπαγιάννης θυμήθηκε τα όμορφα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου (video)

Ο Παπαγιάννης θυμήθηκε τα όμορφα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου (video)
Μία ιδιαίτερη συνομιλία που είχε στο παρελθόν με τον Παύλο Γιαννακόπουλο μοιράστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές, στο πλαίσιο του ετήσιο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του άλλοτε ισχυρού άνδρα των «πρασίνων».
Ο Γιώργος Παπαγιάννης, σε μία σπάνια on air εξομολόγηση, μοιράστηκε τα λόγια που του είχε πει πριν από αρκετά χρόνια ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος

«Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω πολλές φορές. Θα πω κάτι που δεν το έχω πει σχεδόν σε κανέναν. Όταν με είχε δει, μου είχε πει "Γιωργάκη, να αγαπάς τον Παναθηναϊκό". "Κύριε Παύλο, θα τον αγαπώ", του απάντησα. Δεν το λέω για να με αγαπήσει κάποιος. Το λέω ειλικρινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε αυτό το μεγαλείο του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο διεθνής σέντερ και άγγιξε σίγουρα τους οπαδούς της ομάδας. 

Ακόμα, αναφέρθηκε και στον νέο του ρόλο στην ομάδα: «Ήταν όνειρο από μικρός να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έχω μεγαλώσει σε αυτό το κλαμπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ευθύνες. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα γίνω κάποια στιγμή αρχηγός. Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε καλά στα αποδυτήρια, για να μεταφέρεται αυτό στο γήπεδο».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0