Basket Talk

Ερυθρός Αστέρας - Περιστέρι 73-72: Ανταγωνιστικοί απέναντι στους Σέρβους οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη

Ερυθρός Αστέρας - Περιστέρι 73-72: Ανταγωνιστικοί απέναντι στους Σέρβους οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη
Η πρώτη αναμέτρηση του Τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης ολοκληρώθηκε στην Κύπρο, με το Περιστέρι να γνωρίζει την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, με σκορ 73-72.
Πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, οι οποίοι έδειξαν θετικό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε ομάδα επιπέδου Euroleague. Μπορεί ο σύλλογος των δυτικών προαστίων να μην προηγήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ωστόσο ήταν μαχητικός... και στο τέλος πάλεψε για να κλέψει την νίκη. 
Σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά στο αμυντικό κομμάτι, ωστόσο πληγώθηκε από την αστοχία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ελεύθερο τρίποντο του Μωραϊτη στην τελευταία επίθεση που θα μπορούσε να ανατρέψει το σκορ.

Το Περιστέρι πλέον θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό του κυπριακού τουρνουά με τον ηττημένο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Χάποελ Χολόν, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει τον παρτενέρ του για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης.


Τα Δεκάλεπτα
: 21-16, 38-31, 59-53, 73-72

Ερυθρός Αστέρας: (Γιοβάνοβιτς): Χόλαντ, Λαζάρεβιτς 4, Άνταμς 15 , Μίτροβιτς 6, Ντόμπριτς 16 , Λάζιτς 3, Μάρτιν 4, Ιβάνοβιτς 12 , Μάρκοβιτς, Κούζμιτς, Μπέντιλ 13

Περιστέρι: : Μπίλαν 6, Πουλιανίτης, Ντένμον 8, Κασελάκης 10, Ντέιβις 4, Τζούστον 11, Φρανσίσκο 14, Ραντάνοβ 10, Γκιουζέλης, Σταυρακόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0