Basket Talk

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Συνεχίζουμε τη μάχη»!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Συνεχίζουμε τη μάχη»!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αργά το βράδυ, μετά την ήττα στην παράταση από τη Σερβία στο Βελιγράδι για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, έδωσε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια, μέσα από τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ μίντια...
Σχετικά Άρθρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός κόντρα στη Σερβία (25/8) και με τους 40 πόντους, που πέτυχε μπήκε σε ένα πολύ... κλειστό κλαμπ παικτών της Εθνικής Ομάδας. Παρόλα αυτά, η φοβερή εμφάνιση του «Greek Freak» δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα στην παράταση από την ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς, με τον Έλληνα σούπερ σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς λίγες ώρες αργότερα να δημοσεύει μια φωτογραφία του από το παιχνίδι με χαρακτηριστική λεζάντα: «Συνεχίζουμε τη μάχη»

Με αυτό τον τρόπο έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το δικό μήνυμα για την απαιτιτική συνέχεια, με το Ευρωμπάσκετ να βρίσκεται προ των πυλών, ενώ πριν από αυτό ακολουθεί το κρίσιμο ματς με το Βέλγιο (28/8). Τη φράση «Keep up the fight», συνόδευσε με μια γροθιά, την ελληνική σημαία, αλλά και ένα emoji που δείχνει το πόσο.... σκασμένος ήταν από την ήττα. 

Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα σόσιαλ μίντια: 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0