EUROBASKET 2022

Αταμάν: «O Λάρκιν θα παίξει πιθανότατα στα παιχνίδια στην Ελλάδα»

Αταμάν: «O Λάρκιν θα παίξει πιθανότατα στα παιχνίδια στην Ελλάδα»
Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως ο σταρ της Εθνικής ΤουρκίαςΣέιν Λάρκιν, θα δώσει πιθανότατα το «παρών» στο τουρνουά Ακρόπολις!

Η προετοιμασία της εθνικής Τουρκίας ενόψει του Eurobasket 2022 συνεχίζεται και μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Πολωνία (14/08, 94-78), ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως ο Σέιν Λάρκιν θα βρεθεί πιθανότατα στην Ελλάδα, ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά Ακρόπολις.

«Είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και προχωράμε μπροστά πιάνοντας τους στόχους μας. Ο Σέιν Λάρκιν, ο Αλπερέν Σενγκούν και ο Σερτάκ Σανλί που είναι βασικά μέλη της ομάδας δεν αγωνίστηκαν σήμερα. Παρόλα αυτά, μοιράσαμε την μπάλα σωστά και ήμασταν καλοί στην άμυνα αρκετές στιγμές.

Την Τρίτη πετάμε για την Αθήνα και θα παίξουμε άλλα 3 παιχνίδια εκεί, αρχής γενομένης από την Τετάρτη.

Ο Λάρκιν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, παίρνει μέρος σε προπονήσεις, αλλά κάνει και ατομικά προγράμματα. Πιθανότατα θα αρχίσει να παίζει με αυτά τα παιχνίδια στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε φρέσκο Λάρκιν για τα παιχνίδια με Λετονία και Σερβία στα προκριματικά του Παγκοσμίου, αλλά και τον κύριο στόχο μας, το Eurobasket 2022»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως τα ματς της Τουρκίας στο τουρνουά Ακρόπολις έχουν προγραμματιστεί για τις 17/08 κόντρα στη Γεωργία, την αμέσως επόμενη ημέρα κόντρα στην Πολωνία, με την «αυλαία» να πέφτει στις 19 Αυγούστου κόντρα στην Ελλάδα.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0