Basket Talk

Εθνική Σέρβιας: Με τον Γιόκιτς παρόντα η προεπιλογή του Πέσιτς!

Εθνική Σέρβιας: Με τον Γιόκιτς παρόντα η προεπιλογή του Πέσιτς!

Με τους Νίκολα Γιόκιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Βασίλε Μίσιτς η προεπιλογή των «Πλάβι» για τις αναμετρήσεις με την Ελλάδα (25/8) και την Τουρκία (28/8) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, καθώς και για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Η Εθνική Σερβίας είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης και θα επιζητήσει μόνο νίκες στα «παράθυρα» τους Αυγούστου για να μην κινδυνέψει η παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Για αυτό και επιστρατεύονται ηχηρά ονόματα.

Η προεπιλογή του Σβέτισλαφ Πέσιτς περιλαμβάνει 22 παίκτες:

Άλεκσα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μάρκο Γιάγκοντιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Γιόβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Σλάβισα Κοπρίβιτσα, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Αλεκσέι Ποκουσέφσκι, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ντούσαν Ρίστιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Μίλος Τεόντοσιτς.

Πρώτος αντίπαλος της Σερβίας θα είναι η εθνική μας ομάδα στις 25 Αυγούστου, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Τουρκία. Ως προς το Ευρωμπάσκετ του 2022, οι Σέρβοι βρίσκονται στον 4ο όμιλο στην Πράγα, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με Ισραήλ, Ολλανδία, Φινλανδία, Πολωνία και την οικοδέσποινα του ομίλου, Τσεχία.

Η βαθμολογία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

1. Ελλάδα 3-1

2. Λετονία 3-1

3. Τουρκία 2-2

4. Βέλγιο 2-2

5. Σερβία 1-3

6. Μεγάλη Βρετανία 1-3

*Οι τρεις πρώτοι παίρνουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0