Basket Talk

Πρόεδρος Ε. Αστέρα για Ράντονιτς: «Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, υπάρχουν δύο πλευρές στις διαπραγματεύσεις»

Πρόεδρος Ε. Αστέρα για Ράντονιτς: «Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, υπάρχουν δύο πλευρές στις διαπραγματεύσεις»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς τοποθετήθηκε σχετικά με την επιθυμία της ομάδας να συνεχίσει τη συνεργασία τους με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Πριν την ανακοίνωση την άφιξη του Ντέγιαν Ράντονιτς στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, οι τοποθετήσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Ντεμπόισα Τσόβιτς, ήταν διαρκείς και ξεκαθάριζε πως είχε κατατεθεί πρόταση στον Μαυροβούνιο προπονητή.

Κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη με τον, πλέον, προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς ο τεχνικός θέλησε να επιλέξει τον εξάστερο για την συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Ο Τσόβιτς, τοποθετήθηκε επί του θέματος και σε αναφορά του στο Mozzartsport ανέφερε:

«Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε μια συγκεκριμένη πρόταση στον πρώην προπονητή του. Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας όμως μια συμφωνία απαιτεί δύο για να γίνει. Η καθορισμένη ημερομηνία που περιμέναμε την απάντησή του (30/6) όριζε ουσιαστικά το τέλος της περσινής σεζόν και την έναρξη της νέας.

Παρατηρώ ότι γίνεται προσπάθεια να μεταφερθεί μια έλλειψη αισιοδοξίας όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα. Σταματώ εδώ. Ο σύλλογος ευχήθηκε επισήμως στον πρώην προπονητή του πολλές επιτυχίες στη νέα δουλειά του στην Αθήνα. Χαίρομαι που επιτέλους αναγνωρίστηκε ότι πετύχαμε μαζί όλες τις μεγάλες επιτυχίες του κλαμπ».

Διαβάστε επίσης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0