Basket Talk

Παπανικολάου: «Δεν φτάνουν τα λόγια για να περιγράψουν το ήθος του Πρίντεζη» (video)

Παπανικολάου: «Δεν φτάνουν τα λόγια για να περιγράψουν το ήθος του Πρίντεζη» (video)

O Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την… φιέστα του πρωταθλήματος, δίνοντας προτεραιότητα στο «αντίο» του Γιώργου Πριντεζη, αλλά παράλληλα δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα παιδιά που σήκωσαν το βάρος της Α2.

Ο… πλέον αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, δίνοντας δηλώσεις μετά την φιέστα, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Πρίντεζη από την ομάδα. Παράλληλα μίλησε για όσα νιώθει για τον «φίλο» Γιώργο, χωρίς να παραλείψει την αναφορά σε όλους όσους «κράτησαν» το σύλλογο στην Α2 κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Παπ»

«Είναι κλισέ πλέον, αλλά είναι πολλά τα χρόνια, πολλές οι ώρες, τα ταξίδια, τα ξενοδοχεία, είναι πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Είναι οι χαρές, οι λύπες, οι τσακωμοί.

Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα τον άνθρωπο Γιώργο και από εκεί και πέρα το τι έκανε στο γήπεδο δεν χωράνε λόγια. Δεν φτάνουν τα λόγια να περιγράψουν το ήθος του. Η χρονιά δεν μπορούσε να εξελιχθεί πιο ιδανικά. Πήγαμε στο Final Four που δεν ήταν πρωταρχικός στόχος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά που ήταν στην Α2 για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1.

Ίσως να μην πήραν τα κρέντιτ που τους άξιζαν. Και αυτοί μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος που δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο επίλογο για τη φετινή χρονιά.

Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Ακόμα είμαστε λίγο ζαλισμένοι, υπάρχει κόπωση. Δεν έχει σημασία ούτε ποιος είναι αρχηγός. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και έτσι γινόμαστε όλοι χαρούμενοι, όλοι καλοί, μέσα από την επιτυχία της ομάδας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0