Basket Talk

Μπαρτζώκας για Πρίντεζη: « Ο καλύτερος αρχηγός που είχα ποτέ»

Μπαρτζώκας για Πρίντεζη: « Ο καλύτερος αρχηγός που είχα ποτέ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την έναρξη των ημιτελικών της Basket League, κάνοντας ειδική αναφορά στον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Πρίντεζη.

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει των ημιτελικών της Basket League, εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα Πατρών.
Ο 56χρονος προπονητής, έκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Πρίντεζη, τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος αρχηγός που είχε ποτέ σε όλες τις ομάδες, που έχει προπονήσει στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη τύπου:

«Είμαστε 10 μήνες μαζί με τόσες πολλές αυξομοιώσεις σε συναισθήματα. Προφανώς, αυτό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της διαχείρισης που πρέπει να κάνουμε. Να μείνουμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Να μου επιτρέψετε να εκθειάσω λίγο τον καλύτερο αρχηγό που είχε ποτέ σε όλες τις ομάδες που ήμουν, τον Γιώργο Πρίντεζη γιατί σε μια φάση μεγάλης ωριμότητας γι' αυτόν, και ηλικιακά και αγωνιστικά. Δεν το λέω για να τον κολακεύσω, ούτε μιλάω ιδιαίτερα για κάποιον παίκτη...

Είχε τεράστια συνεισφορά στο να έχουμε συνοχή, να είμαστε συμπαγείς, στις στιγμές μέσα στην χρονιά που κόντευε να ξεφύγει... Γιατί πάντα στις ομάδες υπάρχουν οι ήττες, τα "εγώ"... Δυσκολίες και δυσχαίρειες. Ήταν τόσο σημαντικός ο ρόλος του και η συνεισφορά του ώστε ο Ολυμπιακός να έχει πετύχει τους δυο από τους τρεις στόχους του. Παίκτες σαν τον Γιώργο, τον Ιωάννη (Παπαπέτρου)... Μπορούν να βοηθήσουν και τους άλλους να καταλάβουν τη σημασία του να τελειώσει μια χρονιά όσο καλύτερα
γίνεται».

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0