Basket Talk

Με... όπλο της την άμυνα, η Λάρισα επιβλήθηκε (71-63) του Κολοσσού στη Ρόδο!

Με... όπλο της την άμυνα, η Λάρισα επιβλήθηκε (71-63) του Κολοσσού στη Ρόδο!

Με το δεξί ξεκίνησε η Λάρισα, όπου με 71-63, «έσπασε» την έδρα του Κολοσσού στη Ρόδο και πλέον βρίσκεται μια νίκη από την ημιτελική φάση της Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Την αυλαία των play off της Basket League άνοιξε η Λάρισα η οποία φιλοξενήθηκε στη Ρόδο από τον Κολοσσό. Η ομάδα του Ηλία Κατντζούρη, δεν ξεκίνησε με το δεξί και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της.

Αντίθετα η Λάρισα ξεκίνησε ιδανικά, με νίκη και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την ημιτελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Οι Θεσσαλοί ακολουθούσαν… καρτερικά τους γηπεδούχους για περισσότερο από 30 λεπτά στο σκορ, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό και οι Λαρισαίοι «καθάρισαν» την εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Κρουμπάλι να έχει την υπεροχή στην καρδιά της ρακέτας, ενώ ο Μούντι με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Το δυνατό όπλο των φιλοξενούμενων ήταν η άμυνα τους, όπου από τα μισά της τρίτης περιόδου έγιναν πολύ πιεστικοί και δεν άφησαν περιθώρια στον Κολοσσό.

Έτσι η σειρά έγειρε υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να υπερασπιστούν την έδρα τους, το κλειστό της Νεάπολης, την ερχόμενη Τρίτη (24/5) και να κλείσουν τη σειρά.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 36-31, 53-50, 63-71

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0