Basket Talk

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 59-81: Έπεσε μαχόμενος στην Α2 ο Γηραιός (video)

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 59-81: Έπεσε μαχόμενος στην Α2 ο Γηραιός (video)
Ο Ηρακλής έπαιξε το τελευταίου του χαρτί για την παραμονή στα σαλόνια της Basket League, όμως το εμπόδιο του Παναθηναϊκού αποδείχθηκε ανυπέρβλητο. 
Ο Ηρακλής έφτασε να παίζει τη σωτήρια του απέναντι στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Οι παίκτες του Κώστα Μέξα έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν την νίκη, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν διπλό με 81-59 και δίνουν το τελειωτικό χτύπημα του υποβιβασμού στον Γηραιό

Να σημειώσουμε ότι από πλευράς φιλοξενούμενων απουσίαζαν οι Τζέρεμι Έβανς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Βασίλης Καββαδάς, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι Ντάριλ Μέικον, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης, που πέτυχαν από 21 πόντους έκαστος.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε διψήφιο προβάδισμα στο 4' (14-4), όμως το time out που κάλεσε ο Κώστας Μέξας αποδείχτηκε κομβικό. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (41-41), με τον Μάικ Χένρι να έχει ήδη 21 πόντους και 8 ριμπάουντ. Να αναφέρουμε ότι το 16' υπήρξε μια ολιγόλεπτη διακοπή, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Ηρακλή που κάθονταν πάνω από τον πάγκο. 



Ωστόσο, προϊόντος του χρόνου η ποιότητα και το βάθος του Παναθηναϊκού αποδείχθηκαν καθοριστικά για την έκβαση της αναμέτρησης σε βάρος του Γηραιού, που δεν είχε στήριγμα πέραν του Χένρι (24 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 λάθη) και του Μπράντον Γκάρετ (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ). 

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 41-41, 50-59, 59-81

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0