Basket Talk

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του Πέιν μέσα από τη μαρτυρία της «σοκαρισμένης γειτόνισσας» (video)

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του Πέιν μέσα από τη μαρτυρία της «σοκαρισμένης γειτόνισσας» (video)
Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο που δείχνει την σοκαριστική στιγμή του πυροβολισμού του Άντριαν Πέιν και στο οποίο ακούγεται μία γυναικεία φωνή, της γειτόνισσάς του, να ζητάει βοήθεια από την άμεσο δράση.
Η είδηση του θανάτου του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Όπως έγινε γνωστό από τους βουλευτές του Όραντζ Κάουντι, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Άντριαν Πέιν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Ορλάντο νωρίς το πρωί της Δευτέρας (10/5) με την Αστυνομία της περιοχής επιβεβαίωσε τη δολοφονία του πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού.

Λίγες ώρες αργότερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο ακούγεται μία γυναικεία φωνή να φωνάζει για βοήθεια στην άμεσο δράση λέγοντας «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησαν το παιδί μου. Δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με». Σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα της περιοχής, πρόκειται για μία γειτόνισσα του αδικοχαμένου Πέιν ενώ το θανατηφόρο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο ασφαλείας από το κουδούνι της πόρτας.
Τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά ο δράστης φέρεται να είναι ο 29χρονος Λόρενς Ντόριτι ο οποίος και συνελήφη μετά το περιστατικό ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0