Basket Talk

Η 40άρα του Χένρι του εξασφάλισε το βραβείο του MVP!

Η 40άρα του Χένρι του εξασφάλισε το βραβείο του MVP!

Ο Μάικ Χένρι ήταν ο βασικότερος λόγος που ο Ηρακλής έφτασε στην 6η του νίκη στην Stoiximan Basket League απέναντι στο Λαύριο και αναδείχθηκε ο MVP της αγωνιστικής!

Αναλυτικότερα, ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ των «κυανόλευκων» στην εντός έδρας νίκη της ομάδας επί του Λαυρίου Megabolt για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο ranking (31 πόντοι με 11/12 βολές, 7/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα εις βάρος του κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, δύο κλεψίματα και δύο λάθη σε 31’ και 56’’ συμμετοχής).

Η επίδοση του Χένρι ήταν η καλύτερη στις αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League που έγιναν από την Τετάρτη 27/4 έως προχθές Κυριακή 1 Μαΐου και η δεύτερη καλύτερη ανάμεσα στους Stoiximan MVP of the Week της φετινής σεζόν μαζί με εκείνη του Τάισον Κάρτερ.

Ο Χένρι είναι ο δεύτερος Stoiximan MVP of the Week του Ηρακλή για την φετινή σεζόν μετά τον Τόνι Ντάγκλας, ο οποίος είχε αναδειχθεί Πολυτιμότερος με τους 37 βαθμούς που είχε συγκεντρώσει στο ranking στην εκτός έδρας νίκη των «κυανόλευκων» επί της Λάρισας για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0