Basket Talk

Παπανικολάου: «Αν είναι τόσο μάγκες και μας νικήσουν άλλες δύο φορές τότε μπράβο τους, να πάνε στο Final-4»

Παπανικολάου: «Αν είναι τόσο μάγκες και μας νικήσουν άλλες δύο φορές τότε μπράβο τους, να πάνε στο Final-4»
Να βγάλει ο Ολυμπιακός τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του στους αγώνες στο Πριγκιπάτο ζήτησε ο Κώστας Παπανικολάου τονίζοντας πως «πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός».

Ο έμπειρος διεθνής φόργουορντ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως «ακόμη και στο ξεκίνημα του αγώνα όταν προηγηθήκαμε δεν ήμασταν το ίδιο μαχητικοί και δυναμικοί σε σύγκριση με τον 1ο αγώνα. Και αυτό είναι το κλειδί. Ποιος από τους αντιπάλους θα είναι πιο δυναμικός και θα βγάλει τον άλλο από την comfort zone του. Η Μονακό το έκανε καλύτερα από εμάς και νίκησε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο «Παπ» υποστήριξε πως «δεν ήμασταν μαχητικοί ειδικά σε κάποιες λεπτομέρειες. Σε ένα σπρώξιμο παραπάνω, μία διεκδίκηση παραπάνω, πράγματα που επηρεάζουν τον αντίπαλο” και πρόσθεσε ενόψει των δύο αγώνων στο Μονακό. “Πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Αν είναι τόσο μάγκες και παίξουν καλύτερα από εμάς τότε μπράβο τους αξίζουν να πάνε στο Final-4. Εμείς όμως πρέπει να βγάλουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα σε αυτά τα ματς».

Τέλος, αναφερόμενος στον Μάικ Τζέιμς παραδέχθηκε πως «είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι της Μονακό» πρόσθεσε όμως πως «υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως ο Μπέικον και ο Τόμας ακόμη και ο Άντζουσιτς που ήρθε από το πουθενά αφού έως τώρα έπαιζε σχεδόν μόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα και μας έβαλε 17 πόντους».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0