Basket Talk

Μπερτομέου για Final Four:«Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη εναλλακτική από το Βελιγράδι»

Μπερτομέου για Final Four:«Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη εναλλακτική από το Βελιγράδι»
Έπειτα από την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής Euroleague, το Final Four του 2022 μετατίθεται και επίσημα στο Βελιγράδι, με τον CEO και πρόεδρό της, Τζόρντι Μπερτομέου, να παραχωρεί δηλώσεις.
Από το Βερολίνο, στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Final Four της EuroLeague, που άλλαξε τοποθεσία και πλέον θα πραγματοποιηθεί οριστικά στο Βελιγράδι. 

Πρόκειται για την δεύτερη φορά που διοργανώνει η βαλκανική πόλη τον συγκεκριμένο θεσμό, με την ΤΣΣΚΑ να σηκώνει την κούπα το 2018. Ο πρόεδρος της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αναφέρθηκε στους λόγους πίσω από το σκεπτικό για την αλλαγή τοποθεσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από πολλή συζήτηση, λάβαμε αυτή που θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη απόφαση για τους οπαδούς και τους παίκτες μας. Κύριος στόχος μας είναι να σεβόμαστε την ακεραιότητα του ανταγωνισμού και να μειώσουμε την αβεβαιότητα για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Ακόμα κι αν κατανοούμε τα μέτρα που εγκρίνει οποιαδήποτε κυβέρνηση για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του COVID-19, δεν θα μπορούσαμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη συμμετοχή των παικτών μας στο Final Four», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει μετέπειτα.

«Από την άλλη, αυτό θα είναι απλώς μια αναβολή και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο Βερολίνο. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη εναλλακτική τώρα από το Βελιγράδι, μια πόλη που ταυτίζεται με το μπάσκετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σερβική Κυβέρνηση και τον Δήμο του Βελιγραδίου που μας καλωσόρισαν, και όλοι ελπίζουμε ότι το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, η κατάσταση της πανδημίας θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε ξανά ένα συναρπαστικό Final Four».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0