Basket Talk

Ευρωλίγκα: MVP της 26ης αγωνιστικής ο 20αρης Λάπροβίτολα! (video)

Ευρωλίγκα: MVP της 26ης αγωνιστικής ο 20αρης Λάπροβίτολα! (video)

Το Clasico έβγαλε και τον MVP της 26ης αγωνιστικής, με τον Νίκολα Λαπροβίτολα να κάνει… παπάδες και να παίρνει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της αγωνιστικής!

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τον MVP της 26ης αγωνιστικής και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέραν από τον πρωταγωνιστή του ισπανικού ντέρμπι στο Wizink Center. Ο λόγος φυσικά για τον Νίκολα Λαπροβίτολα ο οποίος πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση 20 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ στο σύστημα αξιολόγησης περισυνέλλεξε 27 πόντους.

Από την ίδια αναμέτρηση ξεχώρισε και ο Έντυ Ταβάρες ο οποίος βαθμολογήθηκε με 35 βαθμούς (PIR :35) στο σύστημα αξιολόγησης! Ο γιγάντιος σέντερ της Ρεάλ σημείωσε 25 πόντους (10/10 δίποντα), μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε μια ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο.

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν ήταν και αυτός ένα πρόσωπο του οποίο ξεχώρισε για την 26η αγωνιστική με 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (PIR: 27) στην αναμέτρηση της Μπασκόνια απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ σκόραρε 16 πόντους, με 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Σκότι Ουίλμπεκιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Βασίλιε Μίσιτς (Αναντολού Εφές) βαθμολογήθηκαν με 25 βαθμούς (PIR: 25).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0