Basket Talk

Κασελάκης: «Άλλοι άνθρωποι βρίσκονται στις ΜΕΘ, να μην κλαίμε τη μοίρα μας»

Κασελάκης: «Άλλοι άνθρωποι βρίσκονται στις ΜΕΘ, να μην κλαίμε τη μοίρα μας»

Μετά την ήττα από την Εφές στην Τουρκία, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (28/1, 21:00) για τη Euroleague και Λεωνίδας Κασελάκης σε δηλώσεις του στάθηκε στο ματς, αλλά και την απουσία του Γιώργου Παπαγιάννη.

Για τη Μπασκόνια: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Εφές, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη γιατί το αξίζαμε. Προετοιμαζόμασταν για το ματς με τον Ηρακλή, αλλά ο καιρός μας τα χάλασε λίγο. Χάσαμε αρκετές προπονήσεις. Περιμένουμε να παίξουμε το ματς κόντρα στη Μπασκόνια.

Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να είμαι έτοιμος και να βοηθάω την ομάδα. Τώρα έχουμε την απώλεια του Παπαγιάννη και έπρεπε να καλυφθεί το κενό. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να προχωρήσουμε.

Κάθε ματς Euroleague έχει πολλές απαιτήσεις, είναι υψηλού ρυθμού, έχει γρήγορες ταχύτητες. Να είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε κάνει τα ματς που έπρεπε, αλλά σαν Παναθηναϊκός πρέπει να εμφανιστούμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον κορονοϊό: «Δεν μπορούσε να κλαίμε τη μοίρα μας, μπάσκετ παίζουμε. Άλλοι βρίσκονται στις ΜΕΘ και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Εμείς το ξεπερνάμε και γυρνάμε στο γήπεδο. Παλεύεις να είσαι αυτός που πρέπει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0