Basket Talk

Συντριβή στο Τρεβίζο για το Λαύριο (87-72) - παίζει την παραμονή του στο ΣΕΦ!

Συντριβή στο Τρεβίζο για το Λαύριο (87-72) - παίζει την παραμονή του στο ΣΕΦ!

Το Λαύριο γνώρισε την ήττα από την Τρεβίζο (87-72), σε Ιταλικό έδαφος και η σειρά μεταφέρετε στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Γιώργου Σερέλη να παίζει τα… ρέστα της για την παραμονή στο ευρωπαϊκό «όνειρο».

Το Λαύριο φιλοξενήθηκε από την Τρεβίζο στην Ιταλία για τον πρώτο αγώνα της σειράς των play-in στο BCL. Η ελληνική ομάδα, προερχόταν από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, ίδιο διάστημα με την Τρεβίζο.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με χαμηλούς ρυθμούς και το Λαύριο να βγάζει ενέργεια. Η ομάδα του Γιώργου Σερέλη επέλεξε κοντινές εκτελέσεις, ενώ ήταν πολλή άστοχη στα σουτ έξω από τα 6,75 μέτρα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι στα σουτ τριών πόντων, αλλά δεν έλειψαν και οι προσπάθειες μέσα στη ρακέτα.

Το ίδιο πλάνο συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο και για τις δύο ομάδες, με την Τρεβίζο να ξεκινάει με δύο τρίποντα, ενώ το Λαύριο επέμεινε στα σουτ εντός ρακέτας. Αμφότερες ομάδες, συμβάδισαν στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του δεκαλέπτου με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα ξέσπασμα και να οδηγεί το ματς στο ημίχρονο με 8 πόντους διαφορά.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού, η Τρεβίζο ακούμπησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι διψήφια διαφορά στο σκορ (47-36), με το Λαύριο να είναι άστοχο σε μακρινά, αλλά και μέσης απόστασης σουτ. Οι φιλοξενούμενοι βρήκα τη δύναμη όπως και τις επιθετικές λύσεις και μείωσε στο σκορ ολοκληρώνοντας την τρίτη περίοδο με 6 πόντους πίσω (63-57).

Η τελευταία περίοδος δεν στάθηκε αρκετή για να μπορέσουν οι παίκτες του Σερέλη να κάνουν την ανατροπή, καθώς η διαφορά εκτοξεύθηκε και οι επιθετικές λύσεις στέρεψαν. Έτσι, το Λαύριο γνώρισε την ήττα με 87-72 και η σειρά μεταφέρεται στην Ελλάδα για την δεύτερη αναμέτρηση, εκεί που η ελληνική ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της, στα… ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 44-36, 63-57, 87-72.
Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0