Basket Talk

Επιστροφή - έκπληξη Παπανικολόπουλου στο Περιστέρι!

Επιστροφή - έκπληξη Παπανικολόπουλου στο Περιστέρι!
Δεκατρείς μήνες μετά την απόλυσή του στις 9 Νοεμβρίου 2020 ο Νίκος Παπανικολόπουλος όλα δείχνουν ότι θα κάνει την επιστροφή-έκπληξη στον πάγκο του Περιστερίου ως αντικαταστάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου!

Οι πληροφορίες του BN Sports αναφέρουν ότι ο 42χρονος Καλαματιανός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Περιστέρι το οποίο είχε αναλάβει τον Νοέμβριο του 2019 αντικαθιστώντας τον Ηλία Ζούρο ενώ μετά την περσινή του απόλυση έδωσε αρχικά τη θέση του στον Αργύρη Πεδουλάκη και αυτός με τη σειρά του τρεις μήνες αργότερα στον Σωτήρη Μανωλόπουλο ο οποίος απολύθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.

Ο Παπανικολόπουλος πέρυσι, μετά το Περιστέρι, είχε αναλάβει τη Λάρισα αντικαθιστώντας τον Κύπριο προπονητή Λίνο Γαβριήλ ενώ από τη θεσσαλική ομάδα απολύθηκε στις 16 Νοεμβριου 2021 δίνοντας τη θέση του στον Φώτη Τακιανό.

Να σημειωθεί ότι το Περιστέρι πριν καταλήξει στη λύση της επιστροφής του Παπανικολόπουλου είχε κάνει πρόταση στον Ηλία Παπαθεοδώρου ο οποίος έφτασε μια ανάσα από το να συμφωνήσει αλλά τελικά αρνήθηκε ενώ ομοίως πρόταση της ομάδας αρνήθηκε και ο Μάκης Γιατράς ο οποίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0