Basket Talk

Σερέλης: «Κάναμε τον Παναθηναϊκό να σπαταλήσει δυνάμεις»

Σερέλης: «Κάναμε τον Παναθηναϊκό να σπαταλήσει δυνάμεις»
Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Λαυρίου:

«Τον τελευταίο καιρό στα παιχνίδια δεν παίζαμε καλά και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι. Το δείχναμε κιόλας. Είμαστε μία ομάδα που το δείχνει. Όταν δεν είμαστε καλά και όταν είμαστε φαίνεται. Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Και εννοώ ότι πραγματικά πιέσαμε τον Παναθηναϊκό άσχετα να η διαφορά είναι στο τέλος στους 19 πόντους. Προβληματίσαμε τον Παναθηναϊκό και τον κάναμε να σπαταλήσει ενέργεια. Και θεωρώ ότι σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού πράγματα που είχαμε πει στη επίθεση λειτούργησαν. Είχαμε και υπομονή, αλλά και καλές επιλογές, όπως και σουτ.

Θεωρώ ότι για ακόμα μία φορά είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα κομβικά σημεία και σε παίκτες που θέλαμε να μην μας πονέσουν. Σε κάποια ριμπάουντ και σε ορισμένες χαμένες κατοχές, ώστε να κάνουμε το ματς... γκραντ γκινιόλ και να πιέσουμε κι άλλο τον Παναθηναϊκό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0