Basket Talk

ΝΒΑ προς παίκτες: Εμβολιαστείτε και την 3η δόση!

ΝΒΑ προς παίκτες: Εμβολιαστείτε και την 3η δόση!

Πάντα (πολύ) μπροστά από όλες τις υπόλοιπες λίγκες σε όλα τα ομαδικά σπορ το ΝΒΑ έκανε για μία ακόμη φορά τη διαφορά με την έρευνα που πραγματοποίησε τους τελευταίους μήνες σχετικά με την επίδραση του εμβολίου για τον κορονοϊό στους παίκτες των ομάδων του.

Σύμφωνα λοιπόν με την ειδική ολοκληρωμένη μελέτη που έγινε από επιδημιολόγους με βάση τα αντιβιοτικά τεστ σε 2.300 παίκτες, προπονητές και παράγοντες ομάδων προέκυψε ότι η 3η δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό είναι απολύτως απαραίτητη.

Ανάμεσα στα ευρήματα της έρευνας ανάλογα με τον τύπο εμβολίου που χορηγήθηκε σε κάθε παίκτη/παράγοντα ξεχωριστά την ίδια χρονική περίοδο προέκυψε ότι τα εμβόλια Moderna και Pfizer είχαν υψηλότερα επίπεδα κάλυψης σε σύγκριση με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Επίσης, άτομα τα οποία έκαναν το εμβόλιο J&J το τελευταίο δίμηνο ή τη 2η δόση εμβολίου Moderna ή Pfizer έχουν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό.

Κατ’ επέκταση, το ΝΒΑ συνέστησε στους παίκτες επειδή τα επίπεδα κάλυψης από τον κορονοϊό πέφτουν μετά την παρέλευση συγκεκριμένου χρόνου να εμβολιαστούν και την 3η δόση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0