Basket Talk

Euroleague: «Καμπάνα» 140.000 ευρώ σε Γιαννακόπουλο - Μικροπρόστιμα σε Μπαρτζώκα και Πρίφτη!

Euroleague: «Καμπάνα» 140.000 ευρώ σε Γιαννακόπουλο - Μικροπρόστιμα σε Μπαρτζώκα και Πρίφτη!
Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πρίφτης, που τιμωρήθηκαν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, με πρόστιμα από την Euroleague. 
Την ώρα που διεξαγόταν το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, η Euroleague μοίραζε πρόστιμα στους δύο Έλληνες προπονητές των «αιωνίων», δηάδή στους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και στον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα, η «καμπάνα» για τον τελευταίο είναι αρκετά βαριά. 

Δείτε αναλυτικά τις ποινές. όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: 

  • Στον Γιώργο Μπαρτζώκα, προπονητή του Ολυμπιακού επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ για πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στους διαιτητές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.

  • Στον Δημήτρη Πρίφτη, προπονητή του Παναθηναϊκού, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στους διαιτητές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.

  • Στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που συνδέεται ατομικά με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ για επιθετικές δηλώσεις προς την EuroLeague Basketball και τις διοργανώσεις της, σύμφωνα με το άρθρο 24.1.g του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0