Basket Talk

Επιβλητική νίκη του Προμηθέα με 76-61 τον Κολοσσό Ρόδου! (video)

Επιβλητική νίκη του Προμηθέα με 76-61 τον Κολοσσό Ρόδου! (video)

Ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε με επιβλητικό τρόπο του Κολοσσού Ρόδου με σκορ 76-61, ξεκαθαρίζοντας την βαθμολογική «μάχη» της δεύτερης θέσης.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) ο Προμηθέας Πατρών φιλοξένησε τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» για την 8η αγωνιστική της Basket League με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αμφότερες οι ομάδες συμπορεύτηκαν στο σκορ, με σουτ μέσης απόστασης. Ο Προμηθέας με συγκέντρωση και χωρίς περιττά λάθη, έδειχνε να πατάει καλύτερα στο παρκέ, αλλά η ομάδα του Καντζούρη είναι σκληροτράχηλη και δεν κατεβάζει το κεφάλι… με τίποτα. Η διαφορά της πρώτης περιόδου έκλεισε στο +4 υπέρ του Προμηθέα  (24-20).

Ο Προμηθέας μπορεί να σκόραρε κυρίως μέσα από την... καρδιά της ρακέτας, αλλά δεν δίστασε να σουτάρει και έξω από τα 6,75μ. Ο Κολοσσός βρήκε ρυθμό με σουτ μέσης απόστασης. Οι δύο ομάδες είχαν πολυφωνία επιθετικά, με τον Προμηθέα να έχει τον Τζεράι Γκράντ στους 13 πόντους και τους Γιαννόπουλο, Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλο με 7, 6 και 5 πόντους αντίστοιχα.

Στην επιστροφή μετά το ημίχρονο και οι δυο ομάδες ήταν άστοχες, με τον Προμηθέα να χάνει αρκετά σουτ κοντά στο καλάθι και τον Κολοσσό να επιλέγει μακρινές εκτελέσεις. Με ένα σερί 22-6, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 25 πόντων (63-38) και η δουλειά του Κολοσσού έγινε πολύ δύσκολη.

Οι Ροδίτες «πνίγηκαν» επιθετικά και δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις με αποτέλεσμα το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα να αποτελέσει τυπική διαδικασία. Η μεγάλη διαφορά αυτή που έχτισαν οι Πατρινοί, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ηλία Ζούρο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Θανάση Μπαζίνα και τον Γιώργο Τανούλη. Ο Προμηθέας εν τέλει βγήκε νικητής με σκορ 76-61.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 41-32, 66-41, 76-61.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0