Basket Talk

Μήτογλου: «Υπάρχει χημεία και αρμονία στην Αρμάνι»

Μήτογλου: «Υπάρχει χημεία και αρμονία στην Αρμάνι»
O Ντίνος Μήτογλου περιέγραψε το τι συμβαίνει μέχρι τώρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ανέλυσε τα κοινά στοιχεία των Ετόρε Μεσίνα και Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας ψηλός της ιταλικής ομάδας σε συνέντευξή του στην «Tuttosport»:

«Ο Μεσίνα μου εξήγησε για ποιον ρόλο με προόριζε στις θέσεις "τέσσερα" και "πέντε". Μου είπε ότι θα βρίσκομαι σε μια ομάδα με εμπειρία, με σπουδαίο χαρακτήρα, η οποία πιστεύει πολύ στην προοπτική μου θα δουλέψει μαζί μου ώστε να εξελιχθώ. Μαθαίνω, όλο αυτό με έχει ενθουσιάσει.

Πέρυσι όταν αντιμετώπισα την Αρμάνι με εντυπωσίασε. Δεν ξέρω πως ήταν το περιβάλλον, αλλά τώρα στην ομάδα υπάρχει χημεία, αρμονία κι οι ρόλοι είναι απόλυτα ευδιάκριτοι.

Tο κοινό στοιχείο που ενώνει Πιτίνο και Μεσίνα είναι το πάθος για το παιχνίδι κι η γνώση. Είναι δύο δάσκαλοι, όχι απλά προπονητές. Πάντα βάζουν πάθος στην δουλειά τους. Από 'κει και πέρα είναι διαφορετικοί. Ο Πιτίνο αρέσκεται στην ταχύτητα, στην πίεση. Έχει κολεγιακό πνεύμα. Ο Μεσίνα λαμβάνει υπόψη τη κάθε λεπτομέρεια.

Στο κολέγιο ήταν πολλοί οι δύσκολοι παίκτες που αντιμετώπισα. Ο Μπεν Σίμονς, ο Τζάστιν Ουίνσλοου... Στην Ευρωλίγκα τώρα, θα έλεγα Μίροτιτς, Σενγκέλια και Μέλι. Ο τελευταίος, ευτυχώς, είναι συμπαίκτης μου πλέον. Το να παίζω μαζί με τον Μέλι και τον Χάινς με βοηθάει πολύ, έχουν το... χάρισμα. Ξέρουν πάντοτε τι πρέπει να κάνουν και μας καθοδηγούν».

www.bnsprots.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0