Basket Talk

Κάιρι Ίρβινγκ: «Δεν θα εγκαταλείψω το μπάσκετ για ένα εμβόλιο» (video)

Κάιρι Ίρβινγκ: «Δεν θα εγκαταλείψω το μπάσκετ για ένα εμβόλιο» (video)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ πραγματοποίησε ένα live βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram και ξεκαθάρισε τη θέση του, τονίζοντας πως τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να παίζει μπάσκετ.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ το έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να εμβολιαστεί αλλά δεν σκοπεύει κιόλας να αποσυρθεί εξαιτίας της αντιεμβολιαστικής πολιτικής και της απόφασης που ακολουθούν οι Νετς.

«Όχι, δεν αποσύρομαι. Δεν πρόκειται να αφήσω το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο!», είπε ο Κάιρι Ίρβινγκ σε ένα προσωπικό Instagram Live που έκανε και συνέχισε:

«Υπάρχει ακόμα τόση πολλή δουλειά που έχω να κάνω, αλλά και να εμπνεύσω δεκάδες νέους που ξέρω πως θέλω να γίνουν καλύτεροι από μένα. Ανυπομονώ να σας αντιμετωπίσω όλους σε αυτό το επίπεδο».

Η πόλη της Νέας Υόρκης απαγόρευσε σε όλους τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους εκτός αν είναι εμβολισμένοι. Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν άλλαξε γνώμη εξαιτίας αυτής της απόφασης και κρατάει απαράλλαχτη τη στάση του και τις απόψεις του:

«Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει τη δύναμη από πάνω μου και να μιλάω για τις απόψεις μου. Μην πιστέψετε πως θα αποσυρθώ. Μην πιστέψετε πως θα εγκαταλείψω το παιχνίδι για ένα εμβόλιο και μία απόφαση. Μην πιστέψετε τίποτα από αυτά τα σκ@τά».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0