Basket Talk

Μονακό – Περιστέρι 90-78: Άντζουσιτς και Ντιαλό έκαναν τη ζημιά

Μονακό – Περιστέρι 90-78: Άντζουσιτς και Ντιαλό έκαναν τη ζημιά
Φιλική νίκη για την Μονακό απέναντι στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.
Η Μονακό πήρε φιλική νίκη με 90-78 απέναντι στο Περιστέρι στο πλαίσιο του «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

H ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς, που θα αγωνιστεί φέτος στην Euroleague, είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Άλφα Ντιαλό, σημειώνοντας 19 πόντους. Από τους Γάλλους, δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Λίο Βέστερμαν. 
 
Στην αντίπερα όχθη, από την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ξεχώρισαν οι Γιανίκ Μορέιρα και Ίαν Μίλερ με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα. 

Στην διακοπή ανάμεσα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και της αρχής της δεύτερης περιόδου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης και ο κ.Ιωάννης Καποδίστριας , Managing Director της bwin παρέδωσαν στην κύρια Ρακοπούλου Ζωή, Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο «Αμαλία Φλέμινγκ», υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου.


Δεκάλεπτα:
 23-22, 53-40, 72-63, 90-78

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0