Basket Talk

Ντάλας Μάβερικς: Δημιουργούν ένα… οικογενειακό περιβάλλον γύρω από τους Ντόντσιτς και Κιντ

Ντάλας Μάβερικς: Δημιουργούν ένα… οικογενειακό περιβάλλον γύρω από τους Ντόντσιτς και Κιντ

Οι «Mavs» συνεχίζουν να φέρνουν στο Ντάλας γνώριμα πρόσωπα για να περιβάλουν τον superstar τους αλλά και τον νέο τους προπονητή.

Σχετικά Άρθρα

Με την πρόσφατη προσθήκη του Τζάρεντ Ντάντλεϊ στο προπονητικό τους επιτελείο, οι Μάβερικς φαίνεται πως κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν ένα οικείο περιβάλλον τόσο για τον Τζέισον Κιντ, όσο και για τον superstar τους, Λούκα Ντόντιτς.

Ο Ντάντλεϊ ήταν παίκτης του Κιντ τη σεζόν 2014-15 στο Μιλγουόκι και πλέον θα συνεργαστεί ξανά μαζί του, με τον 36χρονο να αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Ο πρώην φόργουορντ των Λέικερς τα τελευταία χρόνια έβρισκε συμβόλαια στο ΝΒΑ κυρίως λόγω της ηγετικής του προσωπικότητας στα αποδυτήρια, κάτι που ενδεχομένως αναγνώρισε και το front office του Ντάλας.

Ωστόσο, ο Ντάντλεϊ δεν είναι θα είναι ο μοναδικός… γνώριμος του Τζέισον Κιντ, αφού στο πλάι του θα έχει και τον Σον Σουίνι με τον οποίο είχε συνυπάρξει και στο Λος Άντζελες. Ταυτόχρονα, ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, πρώην προπονητής της εθνικής Σλοβενίας (2017) του Λούκα Ντόντσιτς, αποφάσισε να επιστρέψει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των «Mavs».

Η εμβληματική παρουσία του Ντιρκ Νοβίτσκι βρίσκεται στη θέση του ειδικού συμβούλου, ενώ ο νέος general manager της ομάδας είναι το πρώην στέλεχος της Nike, Νίκο Χάρισον, που έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ντόντσιτς.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Luka Magic» υπέγραψε προσφάτως supermax επέκταση συνεργασίας μέχρι τη σεζόν 2026-27, με τις συνολικές του απολαβές να φτάνουν τα 207 εκατομμύρια δολάρια.

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0