Basket Talk

Torrey Craig: Είναι ήδη πρωταθλητής του NBA πριν καν διεξαχθούν οι Τελικοί

Torrey Craig: Είναι ήδη πρωταθλητής του NBA πριν καν διεξαχθούν οι Τελικοί
Ακόμα και αν δεν έχει πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς Suns-Bucks, o Torrey Craig είναι -κατά μεγάλη πιθανότητα- ήδη πρωταθλητής του NBA.
Σχετικά Άρθρα

Ο 30χρονος guard/forward -θεωρητικά- έχει ήδη κατακτήσει το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε τον πρωταθλητή της σεζόν 2020-2021. Ο Torrey Craig είχε ξεκινήσει φέτος στο Milwaukee, όμως στις 18 Μαρτίου του 2021 ανταλλάχθηκε στο Phoenix όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Στο NBA είθισται η πρωταθλήτρια ομάδα να βραβεύει όλους όσους αποτέλεσαν μέλος του δυναμικού της κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έτσι, ο Craig έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο σε περίπτωση νίκης των Suns, ή θα είναι… έμμεσα πρωταθλητής ως πρώην παίκτης των Bucks μετά τις 18 συμμετοχές που κατέγραψε στο Milwaukee.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι αν ισχύσει το δεύτερο ενδεχόμενο, οι παίκτες των Bucks -μέσω ψηφοφορίας που διοργανώνουν μεταξύ τους- θα αποφασίσουν αν θα πρέπει να πάρει το δαχτυλίδι. Αξιομνημόνευτο είναι το παράδειγμα των Toronto Raptors, που μετά τη στέψη τους το 2019 αγνόησαν την προσφορά των Jonas Valanciunas, Delon Wright και CJ Miles.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0